Την πήραν χαμπάρι! “Πόρτα” ξανά από Γιαννιώτα σε… ΑΕΚ!

Μάλλον πήραν… χαμπάρι όλοι πλέον ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν πρόκειται να φύγει από τον Άρη για κάποια άλλη ελληνική ομάδα και πως θέλει να παίξει στο εξωτερικό! Δημοσίευμα αθηναϊκού μέσου κάνει λόγο για νέα… πόρτα του Γιαννιώτα στην ΑΕΚ!

Το ρεπορτάζ στο “sentragoal.gr” αναφέρει: “Μία ακόμα προσπάθεια της ΑΕΚ για την απόκτησή του Γιάννη Γιαννιώτα από τον Αρη έπεσε στο κενό κατόπιν άρνησης του παίκτη να μετακομίσει σ’ άλλη ελληνική ομάδα.

Νέο «όχι», λοιπόν, εισέπραξε η ΑΕΚ από τον Γιαννιώτα. Ο 20χρονος εξτρέμ, ως γνωστόν, αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Αλκη Φωτίου.

Εγιναν, λοιπόν, επαφές ανάμεσα στον παίκτη και την ΑΕΚ με τις ευλογίες του επιχειρηματία, ο οποίος, μάλιστα, ανέλαβε να πληρώσει και τη ρήτρα των 150.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη, όμως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Ο Γιαννιώτας ήταν εκ νέου αρνητικός. Ξεκαθάρισε πως θα φύγει από τον Αρη μόνο για το εξωτερικό και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι συμφώνησε να εκπροσωπείται από τον διάσημο ατζέντη, Πολ Κουτσολιάκο, ούτως ώστε να αποκτήσει ένα σημαντικό εφόδιο για να μετακομίσει στο εξωτερικό.

Ο Πολ Κουτσολιάκος, μάλιστα, δεν αποκλείεται να αγοράσει εκείνος τα δικαιώματα του παίκτη από τον Αρη, ώστε να είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευση με τις ομάδες του εξωτερικού”.

 

To Top