Την Παρασκευή στην Αθήνα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Αραούχο

ΑΕΚ και Λας Πάλμας τα βρήκαν για τον Σέρχιο Αραούχο και ο Αργεντινός επιθετικός έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο “Τσίνο” θα ταξιδέψει αύριο (8/7) στην Αθήνα και όπως αναφέρει η εφημερίδα “Marca” η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε στα 1,7 εκατ. ευρώ. Πιθανότατα τα επιπλέον 200.000 (η τελική πρόταση της ΑΕΚ ήταν 1,5 εκατ) προστέθηκαν σε μορφή μπόνους και σφράγισαν τη συμφωνία.

“Με την άφιξη του Χεσέ, θα επιβεβαιωθεί το αντίο του Αραούχο. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελευταία φάση των διαπραγματεύσεων με την Λας Πάλμας για τον Αργεντινό επιθετικό, με τον Ραμίρεζ να μην αρνείται αυτές της πληροφορίες. Το deal θα κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ. Όπως έμαθε η «Marca», η πρόθεση του παίκτη είναι να προσγειωθεί την Παρασκευή στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, μια ομάδα που γνωρίζει τέλεια. Θα είναι η τρίτη θητεία του Αραούχο στην ελληνική ομάδα”, αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Για τον λόγο αυτό η Λας Πάλμας στέλνει στην Ελλάδα τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος κατέχει επιτελική θέση στο ισπανικό κλαμπ και είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης του προέδρου, Ραμίρεθ, ενώ γνωρίζει και την ΑΕΚ καθώς είχε σε αυτή πόστο τεχνικού διευθυντή.

To Top