ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Την περίπτωση του Αυλωνίτη εξετάζει ο Άρης” – Ο σοβαρός τραυματισμός και το εξωτερικό

Στη λύση της συνεργασίας τους προχώρησαν Ολυμπιακός και Τάσος Αυλωνίτης, με τον παίκτη να είναι ελεύθερος να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί και τον Άρη να εξετάζει την περίπτωσή του σύμφωνα με την εφημερίδα metrosport.

Ο Τάσος Αυλωνίτης δεν υπολογιζόταν εξάλλου από τους Πειραιώτες, πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Στουρμ Γκρατς. Το συμβόλαιο του Αυλωνίτη έληγε το καλοκαίρι του 2017 κι από τη στιγμή που ήθελε να πάει σε μία ομάδα όπου θα είχε χρόνο συμμετοχής, αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου του για να διαλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αλήθεια, όμως, για τον 26χρονο αμυντικό είναι πιο περίπλοκη. Ο ίδιος έχει ως πρώτο στόχο το εξωτερικό, καθώς πέρσι έκανε μία πολύ καλή σεζόν στην Αυστρία, ενώ ο Ολυμπιακός θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη μεταγραφή του στην Ελλάδα, καθώς έχει βάλει ειδική ρήτρα στην αποδέσμευσή του, ώστε να “ελέγχει” το που θα συνεχίσει.

Ο Έλληνας στόπερ, παράλληλα, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς προσαγωγούς κάτι που τον εμπόδισε το καλοκαίρι να μεταγραφεί σε κάποια ομάδα και το οποίο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί σε ένα βαθμό μέχρι και σήμερα.

To Top