«Την σκότωσε, δεν έχει παλμό»: Ολόκληρο το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ

Ολόκληρος ο εξοργιστικός διάλογος της Κυριακής Γρίβα με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης και η στιγμή της δολοφονίας της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Ολόκληρος ο εξοργιστικός διάλογος της Κυριακής Γρίβα με τον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας την εγκληματική αδράνεια και την αδιαφορία που επέδειξαν οι αρχές. Η 28χρονη δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, την ώρα που μιλούσε με την Άμεση Δράση.

Πρώτα της αρνήθηκαν τη διάθεση περιπολικού οι αστυνομικοί του ΑΤ Αγίων Αναργύρων χωρίς μάλιστα να αναλάβουν να βρουν για λογαριασμό της ένα όχημα. Η Κυριακή αναγκάστηκε να καλέσει μόνη της στην Άμεση Δράση για να ακούσει από τον αστυνομικό, όπως αποκαλύπτεται από το ηχητικό που δημοσίευσε το Mega, να της λέει πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Λίγες στιγμές αργότερα ο ίδιος άνθρωπος άκουσε μέσω του τηλεφώνου τις κραυγές της, καθώς η Κυριακή Γρίβα δεχόταν τη δολοφονική επίθεση από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα. Το τηλέφωνο πέφτει από τα χέρια της και παραμένει ανοιχτό με αποτέλεσμα να καταγραφούν και όσα συνέβησαν μετά τη δολοφονία.

To Top