Την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη ο Ρόλιτς

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Μπράνκο Ρόλις στη Θεσσαλονίκη, κάτι που υπολογίζεται να γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κίτρινων».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σέρβος ακραίος βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, για να επιστρέψει εν συνεχεία στη γενέτειρα του. Πλέον, όμως, είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του και να βοηθήσει τον Άρη στη νέα του αυτήν προσπάθεια.

Το σχετικό δελτίο τύπου του ΤΑΠ Άρης αναφέρει τα εξής:

«Οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στα έγγραφα, του Μπράνκο Ρόλιτς, απομένουν να τακτοποιηθούν, προκειμένου ο παίκτης να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των ‘κίτρινων’. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (18/09). Ο Σέρβος ακραίος έχει ήδη συμφωνήσει και υπογράψει με την ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ και θα αποτελέσει τον ξένο παίκτη στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ρόλιτς είναι γεννημένος 28 Σεπτεμβρίου 1981 με ύψος 2.02 και τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στη Βοϊβοντίνα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ.Λαμία».

To Top