Την Τρίτη στο Διαιτητικό η προσφυγή της ΑΕΚ κατά Χριστοδουλόπουλου

Χρειάστηκε να περάσουν 2,5 μήνες για να αποφασίσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να προσδιορίσει επιτέλους την εκκρεμούσα υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αυτή τη φορά με την σωστή σύνθεση. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την επόμενη Τρίτη 8 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με τριμελή σύνθεση αυτή τη φορά, για να εκδικάσει την προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού κατά της Ένωσης, παρουσία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή που έχει κληθεί.

Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε στα πειθαρχικά όργανα τον περασμένο… Ιούλιο και ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει!

Οι παθογένειες της αθλητικής δικαιοσύνης έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους, αν σκεφτεί κανείς πως το Διαιτητικό Δικαστήριο συνεδρίασε στις 29 Οκτωβρίου με πενταμελή σύνθεση για την ίδια υπόθεση και έκρινε πως πρέπει να επαναλάβει την συνεδρίαση με τριμελή σύνθεση.

Και χρειάστηκε να περάσουν 2,5 μήνες για να προσδιοριστεί ξανά η πολύκροτη αυτή υπόθεση!

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ διεκδικεί αποζημίωση λόγω υπογραφής δύο συμβολαίων από την πλευρά του Λάζαρου, την τιμωρία του ποδοσφαιριστή με αποκλεισμό 6 μηνών και την τιμωρία του Ολυμπιακού με απαγόρευση μεταγραφών. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν από την πλευρά τους την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών.

Μια ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα (7/1), θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Super League να ορίσει την 15η αγωνιστική το διήμερο 12-13/1.

To Top