Την Τρίτη συνεδριάζει η λίγκα, ορίζει το Άρης-ΑΕΚ για του… χρόνου

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το επερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, που θα γίνει την Τρίτη και θα έχει θέματα όπως τον ορισμό εξ’ αναβολής αγώνων όπως Άρης-ΑΕΚ, το οποίο αναμένεται να γίνει 13 Ιανουαρίου!

Το Δ.Σ. θα ασχοληθεί και με την Ολιστική Μελέτη των FIFA / UEFA και με άλλους εξ’ αναβολής αγώνες, τα τηλεοπτικά καθώς και αιτήματα ομάδων όπως του ΟΦΗ, που πρότεινε το μοίρασμα των χρημάτων της UEFA στους ποδοσφαιριστές των SL2 και FL, που είναι ανενεργοί αυτήν την περίοδο.

Η ανακοίνωση:

“Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 15/12/2020 στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου και επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων («ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ.», «ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ», «Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»).

2/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές μη αδειοδοτούμενων ομάδων και λοιπές παρατηρήσεις αναφορικά με το σχέδιο νέου Κανονισμού Αδειοδότησης.

3/ Μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο των FIFA και UEFA (Οκτωβρίου 2020).

4/  Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

5/ Έγκριση πίνακα παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).

6/ Πρωταθλήματα υποδομών.

7/ Πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

8/ Σύγκληση τακτικής Γ.Σ. για τη χρήση 1/7/2019 – 30/6/2020.

9/ Αιτήματα – επιστολές ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, Α.Ε.Λ., Ο.Φ.Η. και car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

10/ Διάφορα”.

To Top