ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τηρεί στάση αναμονής ο Αναστόπουλος

Την τυπική εξασφάλιση της ανόδου, η οποία επιβάλλεται να έρθει στην αναμέτρηση με την ομάδα της Πτολεμαΐδας, περιμένει ο Νίκος Αναστόπουλος, παρά το γεγονός πως αυτή έχει επέλθει επί της ουσίας εδώ και πολύ καιρό.

Εφόσον, κόντρα στον Ερδαϊκό τελειώσει οριστικά το φετινή (και περυσινό) μαρτύριο στη Γ΄Εθνική λογικό είναι ότι θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για το ρόστερ και τον προγραμματισμό που θα αφορά τον Αρη της Football League.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, ωστόσο οι πρώτες σκέψεις έχουν γίνει αν και ο 58χρονος κόουτς του Άρη, είναι αναγκασμένος να περιμένει. Αρχικά, την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έπειτα την διασφάλιση της παρουσίας της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά το πρόσωπο που θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της νέας ΠΑΕ, καθώς όλα είναι ρευστά.

Ο “Αλενατόρε” γνωρίζει ότι υπάρχει ακόμα δρόμος, ωστόσο, είναι διατεθειμένος να μην παρεκκλίνει της πορείας του και να περιμένει όλες τις εξωαγωνιστικές εξελίξεις, ώστε να “τρέξει” την κατάλληλη στιγμή τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

 

To Top