Της… εξυγίανσης το κάγκελο στην Τούμπα! “Δώστε και σώστε” από τον “αδέκαστο” Σιδηρόπουλο!

Της… εξυγίανσης έγινε στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Ομάρ Ελ Καντουρί στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (91′), το οποίο δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει. Της… εξυγίανσης το κάγκελο στην Τούμπα! “Δώστε και σώστε” από τον “αδέκαστο” Σιδηρόπουλο! 

Το τρίποντο… μαϊμού για τον ΠΑΟΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε με… διατητική διαμεσολάβιση στην Τούμπα. Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν με 0-1 στο ημίχρονο με το γκολ του Ιτουαράσπε. Ο ίδιος παίκτης ωστόσο στο 57′ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

Ο ΠΑΟΚ παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε για αρκετή ώρα δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τη νίκη και χρειάστηκε ένα γκολ στο 90+1′ σε φάση που ξεκινάει με επιθετικό φάουλ και δεν εντόπισε ποτέ την παράβαση VAR και βοηθός, για να πάρει το τρίποντο.

Ο… κορυφαίος Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Εμμανουήλ Σκουλάς, που ήταν στο VAR, έκλεισαν τα μάτια σε διπλή παράβαση και χάρισαν το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίο έχουν κάνει… Μουρίνιο.

Το γκολ του Ελ Καντουρί δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, αφού ο Τσόλακ, ο οποίος κάνει την κεφαλιά πάσα στον Ελ Καντουρί, κάνει φάουλ στον Πρίσμαν για να ξεμαρκαριστεί, ενώ παράλληλα φαίνεται ότι σε θέση οφσάιντ. Ο Σιδηρόπουλος και ο Σκουλάς, όμως, δεν… πτοήθηκαν και μέτρησαν κανονικά το γκολ του ΠΑΟΚ.

Οπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο Τσόλακ στην αρχή της φάσης είναι εκτεθειμένος και θα έπρεπε το γκολ να ακυρωθεί για οφσάιντ. Εκτός μάλιστα από το γεγονός ότι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ξεκινάει από θέση-οφσάιντ, όπως φαίνεται και στο βίντεο, «καπακώνει» και πετάει κάτω τον αντίπαλό του για να ξεμαρκαριστεί και να μπορέσει να πάρει την κεφαλια, με τους Σιδηρόπουλο και Σκουλά όμως να μην… συγκινούνται. Ο διαιτητής και ο VARίστας έκλεισαν επιδεικτικά τα μάτια, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει και να πάρει τη νίκη.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

To Top