Τη Γαλατάσαραϊ των 58 τίτλων θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ο Άρης (video)

H Γαλατάσαραϊ θα είναι, εκτός απροόπτου, η τρίτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία του ο Άρης μετά τον Ερυθρό Αστέρα και τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η τουρκική ομάδα τερμάτισε στην περασμένη σεζόν του εγχώριου πρωταθλήματος στη 2η θέση με ρεκόρ 20 νίκες, 6 ισοπαλίες και 8 ήττες, ισοβαθμώντας με την Μπεσίκτας στην κορυφή, όμως έχασε τον τίτλο καθώς μειονεκτούσε στα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων.

Με τη 2η θέση προκρίθηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει στις 20 και 27 Ιουλίου την Αϊντχόφεν και το φιλικό με τον Άρη θα είναι για τους Τούρκους ένα από τα τελευταία τεστ πριν το δικό τους μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Προπονητής της «Γαλατά» είναι από το 2017 ο θρύλος της ομάδας, Φατίχ Τερίμ. Η ομάδα έχει διαρκή παρουσία στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια, παίζοντας σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League, ενώ συνολικά έχει κατακτήσει 58 τίτλους: 22 πρωταθλήματα, 18 Κύπελλα, 16 Σούπερ Καπ Τουρκία, Κύπελλο UEFA και Σούπερ Καπ UEFA.

Από τα σημαντικά ονόματα του ρόστερ της περασμένης σεζόν (δείτε το όλο ΕΔΩ), είναι ο Φερνάντο Μουσλέρα (αρχηγός), Ομάρ Ελαμπτελαουί, Ράιν Μπάμπελ, Εμπαγιέ Ντιανέ, Ρανταμέλ Φαλκάο, Αρντά Τουράν, Γιουνές Μπελχαντά.

To Top