Τη Δευτέρα η ολοκληρωτική μεταβίβαση των μετοχών της Τσέλσι στον Μπόελι

Το πρωί της Τετάρτης, η αγγλική κυβέρνηση γνωστοποίησε επίσης πως το θέμα που είχε να κάνει με κάποιες αμφιβολίες που προέκυψαν σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς λύθηκε και έτσι η υπόθεση αλλαγής ιδιοκτήτη της Τσέλσι προχωρά στο επόμενο στάδιο.

Το πρωί της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε πως και η Πορτογαλία έδωσε το «πράσινο» φως, κάτι που ήταν αναγκαίο από τη στιγμή που ο Αμπράμοβιτς έχει πορτογαλικό διαβατήριο.

Η Τσέλσι ανακοίνωσε από την πλευρά της και το… τυπικό. Η εποχή Τοντ Μπόελι ξεκίνησε και επίσημα για τους «μπλε». Η κοινοπραξία του Αμερικάνου δισεκατομμυριούχου και του Χάνσγιοργκ Βις πήρε και με τη… βούλα σάρκα και οστά.

Η πιο σωστά, όπως αναφέρει η Τσέλσι στην ανακοίνωση της, η νέα εποχή θα ξεκινήσει τυπικά από τη Δευτέρα (30/5).

Φυσικά, αυτό σημαίνει και το τέλος μιας μεγάλης εποχής για τους «μπλε», με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί από την Τσέλσι έπειτα από 19 χρόνια και 21 τίτλους, γράφοντας την πιο «χρυσή» εποχή του συλλόγου.

Το κόστος πώλησης της Τσέλσι θα ξεπεράσει τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, με τα χρήματα να πηγαίνουν σε διάφορα ιδρύματα προς όφελος της Ουκρανίας. Πρόκειται για την ακριβότερη πώληση συλλόγου σε όλα τα σπορ διαχρονικά.

To Top