Τη Δευτέρα (11/02), ίδια ώρα με το ποδόσφαιρο (!), όρισαν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Εκτός τόπου και χρόνου έδειξε ότι είναι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος βόλεϊ, ορίζοντας το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα με το ποδοσφαιρικό παιχνίδι των κίτρινων κόντρα στον Πλατανιά! Όπως ανακοίνωσε σήμερα η λίγκα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 17η αγωνιστική της Α1 θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στις 19:00 στο κλειστό της Μίκρας.

Έναν αγώνα που λόγω της ιδιαιτερότητάς του και της σημασίας του θα προσέλκυε αρκετό κόσμο, το όρισαν Δευτέρα (!) και ίδια μέρα με το ποδόσφαιρο δείχνοντας προφανώς δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η προώθηση του αθλήματος. Το ίδιο είχαν πράξει και με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Τότε όμως τουλάχιστον η τηλεοπτική μετάδοση του μπάσκετ ήταν σε άλλο κανάλι.

Τώρα και τις δυο αναμετρήσεις τις μεταδίδει η NOVA, που αν πόνταρε στο ότι οι φίλοι του Άρη θα παρακολουθούσαν το παιχνίδι αυτό, τώρα όλοι θα βλέπουν την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Η διοίκηση του Άρη θα πρέπει να καταθέσει αίτημα αλλαγής είτε της ώρας ή της μέρας του αγώνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Καραμπέτσος,Γεωργιάδης και επόπτες οι κ.κ. Κύρκος και Παπαδόπουλος.

To Top