Τη νίκη ο… Σαλάχ, τις εντυπώσεις η Λιντς του Μπιέλσα!

Τα είδε όλα, αλλά πήρε το τρίποντο η Λίβερπουλ! Κόντρα σε μία εκπληκτικά δουλεμένη από τον Μαρσέλο Μπιέλσα Λιντς που είχε τις απαντήσεις, οι «κόκκινοι» επικράτησαν 4-3. Χατ-τρικ ο Σαλάχ.

Έχει την ψυχή της πρωταθλήτριας η Λίβερπουλ και χάρη σε αυτή πήρε τη νίκη κόντρα στην επανακάμψουσα, Λιντς, που έδειξε ότι ήρθε και θα μείνει, παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο, απόρροια της παρουσίας του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε 4-3 στο «Άνφιλντ», έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, που το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 3-2, με πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Σαλάχ που σκόραρε δύο πέναλτι και μία γκολάρα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4’ ο Αιγύπτιος από το σημείο του πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση, καθώς στο 12’ ο Χάρισον με υπέροχη ενέργεια έκανε το 1-1.

Ο Φαν Ντάικ ήταν ο πρωταγωνιστής των επόμενων τερμάτων. Συγκεκριμένα, στο 20’ με κεφαλιά έκανε το 2-1, αλλά στο 30’ έκανε μια γκέλα ολκής δίνοντας ασίστ στον Μπάμφορντ, με τον επιθετικό των φιλοξενούμενων να διαμορφώνει το 2-2.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν και πάλι η σειρά του Σαλάχ να σκοράρει, αφού έπειτα από στατική φάση, σούταρε χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος κεραυνοβολώντας την εστία των «παγωνιών» για το 3-2.

Η συνέχεια δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού η Λιντς εκμεταλλεύθηκε τα νέα λάθη στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Κλιχ κατάφερε στο 66’ να βρει και νέα απάντηση. Όπως ήταν λογικό, η Λίβερπουλ μετέφερε όλη την πίεση στην αντίπαλη περιοχή και τελικά δικαιώθηκε στο 88’.

Νέο κερδισμένο πέναλτι με τον Σαλάχ να μην αστοχεί ούτε αυτή τη φορά, γράφοντας το τελικό 4-3, στη ματσάρα του «Άνφιλντ».

To Top