ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τιάγκο Ντίας: Τα δύο σενάρια για τον Πορτογάλο…

Ένα θέμα που συνεχίζει να απασχολεί έντονα τον Άρη σε ότι αφορά την μεταγραφική του ενίσχυση μεσοεπιθετικά, είναι αυτό του Τιάγκο Ντίας.

Ως γνωστόν οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μίλαν, για να αποκτήσουν με την μορφή του δανεισμού για τον επόμενο χρόνο, τον 20χρονο Πορτογάλο εξτρέμ. Το… μπαλάκι πλέον έχει μεταφερθεί ξεκάθαρα στους «ροσονέρι» που καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραχωρήσουν εν τέλει δανεικό τον ποδοσφαιριστή ή θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Τα δύο ενδεχόμενα επιβεβαιώνονται πλήρως και από τα ρεπορτάζ ιταλικών ΜΜΕ, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercato.com» στο Μιλάνο δεν έχουν λάβει ακόμα την τελική τους απόφαση, όχι μόνο για τον Τιάγκο Ντίας, αλλά και πολλούς ακόμα ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας της Μίλαν.

Φημολογείται έντονα, πως εκτός του Άρη, υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, από ομάδες της πατρίδας του. Το εν λόγω ρεπορτάζ, μάλιστα, κάνει λόγο για ενδεχόμενο ακόμα και παραμονής του παίκτη στο ρόστερ των «ροσονέρι» για τη φετινή Σέριε Α. Κι αυτό, διότι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος δούλεψε με τον ποδοσφαιριστή στην δεύτερη ομάδα των Ιταλών -πριν αναλάβει την πρώτη- δείχνει αποφασισμένος να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τιάγκο Ντίας.

Άλλωστε, τον είχε προβιβάσει στην πρώτη ομάδα, αφότου πήρε στα χέρια του τα ηνία της Μίλαν, δίχως ωστόσο να έχει την πολυτέλεια να τον χρησιμοποιήσει σε κάποια από τα επίσημα ματς της ομάδας για το πρωτάθλημα.

To Top