Τιάγκο Σίλβα: «Θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου»

Να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο μέχρι τα 40 του θέλει ο Τιάγκο Σίλβα, όπως δήλωσε ο ίδιος στο επίσημο σάιτ της Τσέλσι!

Ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη (22/99) γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του, έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 7 εμφανίσεις με τους «μπλε» του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, με το τρέχον συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω να παίζω μέχρι τα 40 μου, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι στο κορυφαίο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα. Εξαρτάται από τη φετινή σεζόν, αλλά και από το τι θα γίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επιπλέον, ρόλο παίζει και το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου, αλλά θέλω να παίζω μέχρι τα 40 μου. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορέσω να συνεχίσω μέχρι τότε στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα στην Premier League», ανέφερε αρχικά ο πολύπειρος σέντερ μπακ και συνέχισε λέγοντας:

«Όποτε τελειώνω από την προπόνηση γυρίζω σπίτι και σκέφτομαι πως μπορώ να βελτιωθώ αύριο. Πρέπει να είμαι έτοιμος. Μπορεί να είμαι 38 ετών, αλλά νομίζω πως μπορώ να συνεχίσω να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την Τσέλσι».

To Top