Τιμήθηκε ο Ντίνος Κούης

Με τον παλαίμαχο  άσο του Άρη και της Εθνικής Ελλάδος Ντίνο Κούη πραγματοποίησε  η Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Juventus Soccer Schools  την εορταστική εκδήλωση  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το πρωί της Κυριακής  12 Φεβρουαρίου 2012 στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης–  Ν. Μουδανιών).

Οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά από τα μυστικά της μπάλας  αλλά για τις ιστορικές στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου μιλώντας με τον σπουδαίο αυτό αθλητή του παρελθόντος, ο οποίος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών με κέφι και υπομονή.

Ο Ντίνος Κούης έκανε λόγο και για τα προβλήματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ζητώντας να αγωνίζονται περισσότεροι Έλληνες αθλητές  και να εξαλείψουν τα φαινόμενα της βίας, της αναξιοπιστίας και της εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου. Απευθυνόμενος στους γονείς τους προέτρεψε να  ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γιατί βοηθάει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών, καλλιεργεί την ευγενής άμιλλα, και τα προσφέρει καλύτερη υγεία.

Το βραβείο στον Ντίνο Κούη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρέδωσε ο πρώην Υπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απεύθυναν η πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη κ. Αικατερίνη Μαντουλίδου, ο διευθυντή αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων Ευθύμιος Χασιώτης, και ο σχολικός σύμβουλος Γιώργος Καρατάσιος.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Juventus Soccer Schools Φώτης Στεφανίδης έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και δόθηκαν πιττάκια σε όλους τους αθλητές.
 
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρεθήκαν η Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Άσπα Χασιώτη, ο Διευθυντής Γυμνασίου κ. Πάρης  Δικτσής αθλητές, γονείς αλλά και σημαντικοί άνθρωποι της πολιτικής, του αθλητισμού και της εκπαίδευσης,  

 

 

To Top