Τιμήθηκε ο Χαριστέας

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή των αθλητών και των γονέων αλλά και σημαντικών ανθρώπων της πολιτικής, του αθλητισμού και της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜΒΑ μαζί με το Σωματείο ΜΑΣ – ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, της Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και της Ακαδημίας Βόλεϊ Κοριτσιών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη – ΜGVA , στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου-Λυκείου (Εθνική Οδός Θεσ/νίκης–Ν. Μουδανιών).

Στην λαμπρή αθλητική γιορτή τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής και σκόρερ του χρυσού γκολ του τελικού του Euro 2004 Άγγελος Χαριστέας, ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γεώργιος Μπαλογιάννης, και ο διεθνής κουβανός αθλητής του βόλεϋ Φρέντι Μπρουκς. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και σκόρερ του χρυσού γκολ του τελικού του Euro 2004 Άγγελος Χαριστέας, ήταν τo τιμώμενοo πρόσωπo στην εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο απολογισμό της ακαδημίας, από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Φώτη Στεφανίδη, ο οποίος ευχαρίστησε κυρίως τους γονείς των αθλητών γιατί με την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία κατάφερε να έχει υψηλό επίπεδο και σημαντικές διακρίσεις. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής Αθλητισμού των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη Ευθύμιος Χασιώτης, ο οποίος προέτρεψε τους μικρούς μαθητές να ασχολούνται με τον αθλητισμό αλλά, ποτέ να μην παραμελούν τα μαθήματά τους.

Ακολούθησε η βράβευση του διεθνή ποδοσφαιριστή Άγγελου Χαριστέα από τον Διευθυντή Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη κ. Πάρι Δικτσή.

Ο Άγγελος Χαριστέας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη για την πρόσκληση και την τιμητική βράβευση και απευθυνόμενος προς τους μικρούς αθλητές ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο αθλητισμός έχει μοναδικές χαρές αλλά και πολλές δυσκολίες. Στις δυσκολίες πρέπει να είστε δυνατοί και να προσπαθείτε για το καλύτερο. Εγώ με την προσπάθεια και τον σκληρό αγώνα κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε και εσείς κάθε όνειρό σας».

Στην εκδήλωση προβλήθηκε οπτικό υλικό με στιγμιότυπα από αγώνες με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Χαριστέα ενώ οι μικροί μαθητές –αθλητές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τον Διεθνή ποδοσφαιριστή..

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας για όλους τους αθλητές της Ακαδημίας.

To Top