«Τιμή μας να παίξουμε με τον Άρη»

Ο Νίκος Καρούλιας τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης και περσινός προπονητής της ομάδας, Νίκος Καρούλιας μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου που είναι πιθανό να φέρει την «ελαφρά ταξιαρχία» αντιμέτωπη με τον Άρη.

«Με τον Πανθρακικό συναντιόμαστε για δεύτερη φορά. Όπως πέρυσι λοιπόν που μας απέκλεισε στην παράταση, έτσι και φέτος η κληρωτίδα μας έφερε αντιμέτωπους και φέτος θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την ρεβάνς. Πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε τον Πανθρακικό και να παίξουμε με τον Άρη που είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι τιμή για μας. Εάν αυτό γίνει θα έχουμε την δυνατότητα να κοντραριστούμε με τον Άρη και να δούμε ποιες ακριβώς είναι οι δυνατότητες μας» είπε ο Καρούλιας μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 98,7».

Μιλώντας στη συνέχεια για όσα έγιναν φέτος το καλοκαίρι υπογράμμισε: «Ο Απόλλων έχει προγραμματίσει από το καλοκαίρι να κάνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, όμως με το μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την μη κάθαρση πήγαν όλα… περίπατο. Γιατί πρόκειται περί κοροϊδίας αν πούμε ότι έγινε κάθαρση. Αθωωθήκαν όλοι, γιατί με λίγα λόγια, η Ηλιούπολη τα «έστηνε» τα παιχνίδια και οι δύο ομάδες δεν ήταν ενήμερες για το ποιος θα κερδίσει! Δεν έχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο! Τα… ρίξανε όλα στην Ηλιούπολη και ομάδες που θα έπρεπε να έχουν πέσει τώρα κατηγορία, συμμετέχουν κανονικά τώρα στα πρωταθλήματα.

 Με λίγα λόγια η ΕΠΟ έδειξε για μία ακόμη φορά τις αδυναμίες της και δεν έδειξε την πυγμή που θα χρειαζόταν, βάζοντας το… μαχαίρι στο «κόκκαλο». Τέλος πάντων και οι δύο ομάδες που έπεσαν από την Σούπερ Λιγκ, κάτι ήταν και αυτό αλλά, άλλα πράγματα περίμενε ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας. Εμείς μέσα σε όλα αυτά δεν ξέραμε τι προγραμματισμό να κάνουμε. Δεν ξέραμε αν θα παίξουμε στην Φούτμπολ Λιγκ 2 ή στην Φούτμπολ Λιγκ».

 

 

 

To Top