ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα του Άρη, ήθελα περισσότερες ευκαιρίες”

Ο πρώην πλέον παίκτης του Άρη και νυν του Αγροτικού Αστέρα, Πασχάλης Βουτσιάς, μίλησε για την μεταγραφή του και τις ευκαιρίες που δεν του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

Για την μεταγραφή του στον Αγροτικό: «Ήταν κάτι που το σκεφτόμουνα. Παρά την καλή μου παρουσία στον Άρη, ο προπονητής δεν μου έδινε τις ευκαιρίες που μου αναλογούσαν και αποφάσισα να βρω μια ομάδα που θα μπορέσω να πάρω παιχνίδια και να νιώσω σημαντικός.Εγώ ζήτησα να φύγω, ο διάλογος με τον προπονητή ήταν πολύ μικρός».Για το πέρασμά του από τον Άρη: «Ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα την φανέλα του Άρη, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κ. Ορφανίδη για την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω σε αυτή την ομάδα, τους συμπαίκτες μου αλλά και τον κόσμο καθώς έχει δυο μέρες που δέχομαι πολύ συγκινητικά μηνύματα . Εύχομαι πραγματικά ο Άρης να γυρίσει εκεί που ανήκει και θα χαρώ να γίνει όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτή την ομάδα».

Για τον Αγροτικό: «Είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από ότι ο Άρης, ο Αγροτικός είναι κόσμημα αυτή τη στιγμή για την Β’ Εθνική, με έναν πρόεδρο που είναι η εξαίρεση στον κανόνα, όλα είναι τακτοποιημένα . Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα, είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είναι όλοι μια οικογένεια

Για το αν φεύγει με πικρία από τον Άρη: «Η πικρία είναι μεγάλη, έπρεπε να πάρω τις ευκαιρίες μου, όσες φορές χρειάστηκε έδωσα τον καλύτερο μου, δεν ήταν αξιοκρατικός ο προπονητής όσο αναφορά τις επιλογές του…».

To Top