Τιμητική εκδήλωση για τον Πουγιόλ

Με μια ειδική εκδήλωση προς τιμή του Κάρλες Πουγιόλ, η Μπαρτσελόνα θα τιμήσει τον εμβληματικό αρχηγό της, ο οποίος θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» στο τέλος της σεζόν.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 15 Μαΐου ημέρα Πέμπτη, στο «Kαμπ Νόου», συγκεκριμένα στο «Auditorium 1899» και στις 13:30 ώρα Ισπανίας. Εκεί θα γίνει μια συνέντευξη Τύπου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, που θα είναι το «αντίο» της Μπαρτσελόνα στον Πουγιόλ.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη της πρώτης ομάδας, οι γυναίκες τους, φίλοι, συγγενείς, άλλες προσωπικότητες και καλεσμένοι.

Όσο για τους οπαδούς εκείνοι θα αποχαιρετήσουν τον Πουγιόλ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Πουγιόλ είναι στην Μπαρτσελόνα από το 1995-96 και στην πρώτη ομάδα από το 1999. Αν και το συμβόλαιο του είχε ακόμα δυο χρόνια, λόγω προβλημάτων τραυματισμού αποφάσισε να αποχωρήσει από τους Καταλανούς.

πηγή: sentragoal.gr

To Top