ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τιμωρήθηκαν τέσσερις διαιτητές της Euroleague, επειδή δεν «υπάκουσαν» στον Συμεωνίδη!

Τέσσερις Έλληνες διαιτητές, που παίζουν στην Euroleague, τιμωρήθηκαν, αφού δεν «υπάκουσαν» στον Στέλιο Συμεωνίδη και την ΚΕΔ, που τους ζήτησαν να σφυρίζουν μόνο στις διοργανώσεις της FIBA.

Οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς, Γιάννης Φούφης και Πέτρος Παπαπέτρου τιμωρήθηκαν με πειθαρχική ποινή αποκλεισμού για 60 μέρες από την ΚΕΔ, όμως οι συνέπειες αυτής της τιμωρίας δεν φαίνεται να είναι μεγάλες. Κι αυτό γιατί οι τέσσερις ρέφερι ούτως ή άλλως δεν αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Στο έγγραφο που κοινοποιήθηκε στους τέσσερις διαιτητές, όμως, υπογραμμίζεται πως οι διεθνείς ρέφερι δεν «υπάκουσαν» στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος τους ζήτησε να φύγουν από την Euroleague και να μείνουν στις διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ. Να σημειωθεί πως ο Συμεωνίδης εξέφρασε τα «θέλω» του προφορικά προς τον ένα διαιτητή και δεν τα παρέδωσε εγγράφως. Οι παραπάνω διαιτητές, λοιπόν, δεν εγκατέλειψαν την Euroleague και συνεχίζουν εκτός εγχώριων διοργανώσεων, με την ΚΕΔ να τους τιμωρεί και για το γεγονός ότι προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, αλλά και για όσα είπαν το τελευταίο διάστημα κατά της ΕΟΚ και της ΚΕΔ.

Έτσι, η ΚΕΔ, λοιπόν και ο πρόεδρός της αποφάσισαν να επιβάλλουν ποινή αποκλεισμού δύο μηνών στους τέσσερις Έλληνες ρέφερι, οι οποίοι συνεχίζουν σταθερά εκτός των ελληνικών διοργανώσεων.

Πηγή: sdna.gr

To Top