Τιμωρία από την FIFA, -6 βαθμοί στον ΟΦΗ!

Kαμπάνα από τη FIFA για τον ΟΦΗ. Η παγκόσμια ομοσπονδία με έγγραφό της ζητά την άμεση αφαίρεση έξι βαθμών από τους κρητικούς.

Ο λόγος είναι η τελεσίδικη απόφαση για οφειλές προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλεξάντερ Πέσιτς οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 70.000 ευρώ.

Η FIFA μάλιστα ζητά την άμεση εφαρμογή της απόφασης. Ο Σέρβος άσος είχε προσφύγει παλιότερα στην FIFA και τον Ιούνιο του 2012 του είχε επιδικαστεί ποσό 240.000 ευρώ και παράλληλα ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον ΟΦΗ αν ο παίκτης δεν εξοφληθεί. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν τήρησε τον διακανονισμό, δεν κατέβαλλε όλα τα λεφτά στον ποδοσφαιριστή και η παγκόσμια ομοσπονδία επανήλθε επιβάλλοντας αφαίρεση έξι βαθμών.

 Η ΕΠΟ κοινοποίησε το έγγραφο στην Super League η οποία από την πλευρά της, πρέπει να αφαιρέσει έξι βαθμούς από τους κρητικούς. Οι τελευταίοι, ακόμη και αν πληρώσουν την οφειλή, δεν είναι σίγουρο ότι θα γλυτώσουν την αφαίρεση των βαθμών.

O 22χρονος Σέρβος επιθετικός αγωνίζονταν στον ΟΦΗ από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι τον Γενάρη του 2011 και είχε φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε 13 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει ένα γκολ.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top