Τιμωρία πέντε αγωνιστικών στον Ρέμπιτς της Μίλαν από την UEFA

Τα πέντε επόμενα ευρωπαϊκά ματς που θα κληθεί να αγωνιστεί θα χάσει ο Κροάτης επιθετικός, εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Με την ποινή των πέντε αγωνιστικών τιμώρησε η UEFA τον Άντε Ρέμπιτς τόσο για επικίνδυνο παίξιμο προς αντίπαλό του, όσο και για την απρεπή συμπεριφορά του προς τον διαιτητή του τελευταίου του αγώνα με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «αετών» με το Στρασβούργο, η οποία έλαβε χώρα στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Europa League (29/8), διαμαρτυρήθηκε κάτι παραπάνω από έντονα στον ρέφερι του ματς, εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που του έδειξε ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα. Για τους δύο αυτούς λόγους, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία τον επιβάρυνε με την παραπάνω ποινή, την οποία -πλέον- θα κληθεί να εκτίσει στην Μίλαν.

Πριν από δύο εβδομάδες μετακινήθηκε από το γερμανικό κλαμπ ως δανεικός για δύο χρόνια στους Ιταλούς, οι οποίοι μόλις εξασφαλίσουν την επόμενη συμμετοχή τους σε διεθνή διοργάνωση, θα στερηθούν των υπηρεσιών του νεαποκτηθέντα αστέρα τους.

To Top