Τιμωρεί με πρόστιμο τους Ρομέρο, Λο Σέλσο η Τότεναμ

Με πρόστιμο αναμένεται να τιμωρήσει τους Αργεντίνους Κρίστιαν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο η διοίκηση της Τότεναμ, η οποία είναι έξαλλη με τις τελευταίες εξελίξεις.

Οριστικά διακόπηκε ο αγώνας της Βραζιλίας με την Αργεντινή, για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022 που θα γίνει στο Κατάρ.

Αυτό που οδήγησε στην διακοπή του αγώνα, δεν ήταν άλλος από την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο αγωνιστικό χώρο του Σάο Πάουλο, προκειμένου να συλλάβουν τέσσερις διεθνείς Αργεντίνους που είχαν ταξιδέψει από την Αγγλία.

Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μαρτίνες, Τζιοβάνι Λο Σέλσο, Κριστιάν Ρομέρο και Εμιλιάνο Μπουενδία. Τα όσα έλαβαν χώρα στο «Superclasico» έκαναν το γύρο του κόσμου, με τους παίκτες της Τότεναμ να βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα στην διοίκηση των «σπιρουνιών» επικρατεί δυσαρέσκεια και οργή για τους δύο παίκτες.

Η αιτία της δυσαρέσκειας αυτής και της οργής, δεν είναι άλλη από το ότι οι δύο παίκτες αγνόησαν τις οδηγίες που τους είχαν δοθεί και συμμετείχαν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες του συλλόγου του Λονδίνου αναμένεται να επιβάλουν πρόστιμο στους δύο παίκτες.

To Top