Τις τελικές απαντήσεις περιμένουν στο χάντμπολ

Την επίσημη ενημέρωση από την ΟΧΕ, για το σύστημα διεξαγωγής αλλά και για τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων, περιμένουν στον Άρη. Οι «κίτρινοι», που θα συμμετάσχουν στην Α2 κατηγορία σε άνδρες και γυναίκες, έκαναν δεκτή την πρόταση της Ομοσπονδίας για διαχωρισμό των ομάδων σε υπο-ομίλους και πλέον περιμένουν την τελική απάντηση…

Τα εμπλεκόμενα σωματεία είχαν περιθώριο μέχρι χθες, Δευτέρα (14/11), για να απαντήσουν στην εισήγηση της ΟΧΕ, η οποία στοχεύει σαφώς στην ελαχιστοποίηση των εξόδων μετακίνησης, αφού η οικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη.

«Βρισκόμαστε σε αναμονή. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας, συμφωνώντας με την ιδέα της διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε υπο-ομίλους των τεσσάρων ή πέντε ομάδων. Πιστεύουμε ότι μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, θα έχουμε εξελίξεις και ότι θα λάβουμε επίσημη απάντηση από την πλευρά της Ομοσπονδίας», δήλωσε στο PRESSARIS ο γενικός αρχηγός των τμημάτων του ΑΣ και έφορος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ, Κώστας Κουράκος, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Ως πιθανή ημερομηνία έναρξης ακούγεται η επόμενη Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, αλλά αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Οι ομάδες μας πάντως συνεχίζουν την προετοιμασία τους κανονικά, σε άνδρες και γυναίκες, έτσι ώστε να είναι έτοιμες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όποτε κι αν οριστεί να γίνει αυτή».

Σύμφωνα με την πρόταση της ΟΧΕ, στην Α2 ανδρών ο Άρης θα τοποθετηθεί στον 2ο υπο-όμιλο του Βορρά, μαζί με τον Φοίβο Συκεών, τον Αλέξανδρο Αξιούπολης, τη Δράμα ’86 και τον Αρχέλαο Κατερίνης, ενώ στην Α2 ανδρών οι «κίτρινες» θα μπουν στον 1ο υπο-όμιλο του Βορρά, μαζί με το Μακεδονικό, τους Πρωτοπόρους και τον Απόλλωνα Σταυρούπολης.

To Top