Τιτανομαχία Γαλλίας – Αργεντινής στους «16», Κροατία – Δανία το άλλο ζευγάρι

Τώρα αρχίζουν τα… πραγματικά δύσκολα για την Αργεντινή, η οποία θα κοντραριστεί με την ομάδα της Γαλλίας στους «16» του Μουντιάλ, ενώ οι Κροάτες θα παίξουν με τους Δανούς, όπως προέκυψε μετά την ολοκλήρωση του 3ου και του 4ου ομίλου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Η πρώτη τιτανομαχία της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι γεγονός. Μετά την επική αλλά και ταυτόχρονα πολύ δύσκολη πρόκριση της Αργεντινής ως δεύτερη του 4ου ομίλου, η ομάδα του Λιονέλ Μέσι «πέφτει» πάνω στην πρώτη του 3ου ομίλου Γαλλία στο πρώτο νοκ-άουτ ματς. Αντίθετα, η Κροατία που «καθάρισε» και την Ισλανδία θα παίξει στους «16» με την Δανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη φορά που Αργεντινή και Γαλλία θα κοντραριστούν σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτη ήταν το μακρινό 1930 (1-0) και δεύτερη το 1978 (2-1), αμφότερα στη φάση των ομίλων και αμφότερα με νικήτρια την «αλμπισελέστε».

Ο νικητής του σπουδαίου αυτού ζευγαριού μάλιστα θα παίξει στους «8» με τον νικητή του Ουρουγουάη – Πορτογαλία. Αντίθετα, ο νικητής του Κροατία – Δανία θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τον νικητή του Ισπανία – Ρωσία.

Το πρόγραμμα των δύο νοκ άουτ που προέκυψαν από τον 3ο και τον 4ο όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο 30/6 (17:00) Γαλλία – Αργεντινή

Κυριακή 1/7 (21:00) Κροατία – Δανία

To Top