ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τιχόνοφ: “Δεν είδαμε τον Άρη, δεν μας νοιάζει τώρα…”

Η Αστάνα υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν, χάνοντας (0-2) από την Ορνταμπάσι και ο προπονητής της ομάδας Αντρέι Τιχόνοφ σχολίασε τον αγώνα, ενώ ρωτήθηκε και για τον Άρη.

Stoiximan: Αγώνες με 0% γκανιότα* κάθε μέρα με σούπερ αποδόσεις & ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, πέναλτι! *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

“Χάσαμε καλές ευκαιρίες στην αρχή κι αν σκοράραμε στα πρώτα δέκα λεπτά, όλα θα ήταν διαφορετικά. Θα εργαστούμε στη συνέχεια, θα αναζητήσουμε να ανακτήσουμε ενέργεια και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην συνέχεια” είπε μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει: “Είμαι επίσης ευγνώμων για τους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή και ακόμη και όταν τελείωσε ο αγώνας, κανείς δεν έφυγε, αλλά αντίθετα χαιρέτησε ολόκληρη την ομάδα. Νομίζω ότι, παρά το αποτέλεσμα, το παιχνίδι μας είχε καλές στιγμές, αλλά ίσως δεν ήταν η μέρα μας”.

Ο Τιχόνοφ ρωτήθηκε για τον Άρη κι αν τον έχει παρακολουθήσει. Απάντησε χαρακτηριστικά ότι: “Όχι δεν τον είδαμε, δεν μας νοιάζει για τον Άρη, ανησυχούσα για το παιχνίδι με την Ορνταμπάσι, τώρα ανησυχώ για τα επόμενα δυο ματς με την Κιζίλ Ζαρ και την Σαχτάρ”.

To Top