ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τιχόνοφ: «Δεν θα είναι εύκολο το δεύτερο παιχνίδι, αλλά πάμε στην Ελλάδα για νίκη»

Ο Αντρέι Τιχόνοφ μίλησε αναλυτικά για τον αγώνα με τον Άρη και το δεύτερο παιχνίδι που έρχεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκανε αναφορά στον Γερμανό διαιτητή.

Ο τεχνικός της Αστάνα τόνισε αναλυτικά πως “πετύχαμε να πάρουμε ένα άνετο αποτέλεσμα. Ναι, θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε δύο λάθη, το ένα από τον τερματοφύλακά μας και το άλλο επειδή χάσαμε τη μπάλα. Δε νομίζω ότι δημιούργησε ο αντίπαλος κάτι, αλλά υπήρχε πίεση σε μας. Είχαμε τις στιγμές μας και εμείς, αλλά νομίζω ότι το 2-0 είναι καλό αποτελέσμα”.

Αναφέρθηκε στον Τομάσοφ που πέτυχε δύο γκολ: “Ο Μαρίν είναι εκπληκτικός, αλλά και όλη η ομάδα επίσης. Όλη η ομάδα λειτούργησε σε άμυνα και επίθεση και ο Μαρίν έκανε τη δουλειά του”.

Σχολίασε και τη διαιτησία του Ντάνκερτ λέγοντας πως “ο διαιτητής ήταν περίεργος, γιατί υπήρχαν στιγμές που δεν σφύριξε όπως θα έπρεπε, αλλά γενικώς νομίζω ότι το αντιμετώπισε καλά το παιχνίδι. Δε νομίζω ότι υπήρξαν λάθη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν παράπονα από τις δύο ομάδες”.

Πρόσθεσε πως “ο Άρης ήταν μια από τις πιο δύσκολες ομάδες στην κλήρωση, αλλά εμείς θα παίξουμε για τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά κι αν δεν δεχθούμε γκολ, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να βάλουμε. Είναι μια νίκη που την αξίζαμε, αλλά είναι μόνο το πρώτο βήμα. Καταλαβαίνουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά αν έχει κόσμο το γήπεδο, δεν θα είναι εύκολο για μας, αλλά και στην Ελλάδα θα παίξουμε για τη νίκη”.

To Top