“Τι άλλαξε και σώθηκε ο Άρης, ποιο είναι το μέλλον”

Μια ακόμη συνέντευξη παραχώρησε ο Σωκράτης Διούδης στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Συγκεκριμένα, μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το ότι έκλεισε καλά η χρονιά για τον Άρη:

«Έτσι είναι έστω και την τελευταία στιγμή έκλεισε καλά η χρονιά. Περάσαμε πολλά ενώ δεν μας άξιζε όσα περάσαμε. Έστω και τη τελευταία στιγμή όμως τα καταφέραμε».

Για το τι άλλαξε τις τελευταίες αγωνιστικές:

«Σίγουρα η τελευταία αλλαγή του προπονητή βοήθησε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Βοήθησε επίσης ότι όλα τα παιδιά μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και να μείνουμε ενωμένοι. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, μείναμε ενωμένοι και αυτό βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν αυτά τα στοιχεία που υπήρχαν τις τελευταίες αγωνιστικές δεν υπήρχαν πριν:

«Στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν δεν υπήρχαν. Όλες οι αλλαγές στις διοικήσεις τους προπονητές μας προκαλούσαν μια αβεβαιότητα, η ομάδα δεν είχε αγωνιστική ταυτότητα. Όλα αυτά επηρέαζαν τους παίκτες.

Αυτός πιστεύω ότι ήταν ο κύριος λόγος, οι πολλές αλλαγές προπονητών που δε μας βοήθησε να έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο, μια αγωνιστική ταυτότητα και η μη σταθερότητα στη διοίκηση που μας δημιουργούσε ένα κλίμα ανασφάλειας».

Για το τι κρατάει ο ίδιος απ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά:

«Εγώ θέλω να κρατήσω τις εμπειρίες. Μετά απ’ αυτή τη χρονιά δε μπορεί να μας πει κανείς ότι δεν έχουμε εμπειρία. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο και με πολύ μεγάλη πίεση σε καθημερινή βάση. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα γίνει μάθημα αυτή η χρονιά στον κόσμο και στη διοίκηση. Έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν και ελπίζω να είναι η τελευταία δύσκολη κατάσταση που πέρασε ο Άρης και να βελτιωθούν τα πράγματα προς το καλύτερο».

Για το μέλλον της ομάδας:

«Έχουν γίνει πολλά λάθη στο παρελθόν και αντί να βελτιωθούν προς το καλύτερο τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα λάθη με αποτέλεσμα ο σύλλογος να φτάσει σε ένα σημείο που δεν τον τιμά καθόλου και να παλεύουμε για τη σωτηρία. Ελπίζω να γίνει καλύτερη διαχείριση από εδώ και πέρα».

Για το αν πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Αναμφισβήτητα, τόσοι νεαροί παίκτες από τη Β’ ομάδα και από ομάδες που δεν ήταν της Σούπερ Λιγκ καταφέραμε να κρατήσουμε στην κατηγορία έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Πρέπει να μας εμπιστεύονται περισσότερο».

Για τον ίδιο και αν έκανε ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα του:

«Σίγουρα είναι ένα πρώτο βήμα. Φέτος πήρα τα πρώτα μου παιχνίδια και άρχισα σιγά-σιγά να καθιερώνομαι. Όσο περισσότερο παίζεις τόσο πιο πολύ βελτιώνεσαι. Έχω δουλέψει πολύ στις προπονήσεις φέτος».

Για το δρόμο της εθνικής και αν έχει ως στόχο να πετύχει ακόμα περισσότερα με τον Άρη του χρόνου:

«Φυσικά αυτός είναι ο στόχος μου όπως και η εθνική ομάδα. Είμαι τυχερός που είμαι ήδη διεθνής και θέλω να φτάσω ακόμα πιο ψηλά. Για έναν ποδοσφαιριστή η εθνική ομάδα είναι το σημαντικότερο που μπορεί να πετύχει».

To Top