Τι έγινε στην “πρώτη” του Άρη λεπτό προς λεπτό! Πάρτι στις κερκίδες και… “ποδαρικό” στα γκολ από Σουνά! (photos)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σήμερα στο γήπεδο Χαριλάου για την πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς. Πίστη και αποφασιστικότητα στην ομάδα, κιτρινόμαυρο πάρτι στις κερκίδες! Το PRESSARIS ήταν στο γήπεδο και σας έδωσε όλο το ρεπορτάζ.

Διαβάστε τι έγινε λεπτό προς λεπτό:

20.25: Οι παίκτες αποχωρούν από το γήπεδο. Η “πρώτη” του Άρη περνάει στην… ιστορία. Ο κόσμος πάντως παραμένει στις κερκίδες και τραγουδάει!

Στο γήπεδο είναι και τα μέλη της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, Βασίλης Φουρλίγκας, Τάσος Ταμπακούλης. Πολλά σχόλια για τη χθεσινή συνέλευση.

20.21: Τέλος του πρώτου οικογενειακού διπλού. Χιλιάδες χειροκροτήματα από τον κόσμο, ενώ οι παίκτες κάνουν αποκατάσταση μετά το σύντομο, πρώτο τους παιχνίδι.

20.16: Οι μαύροι μειώνουν με εκπληκτικό γκολ του Τριανταφυλλάκου, γκολ το οποίο καταχειροκροτείται! “Απάντηση” από τον Σουνά και… 3-1!

20.01: Ωραίο γκολ από τον Τσουκάνη και… 2-0 οι κίτρινοι νικούν τους μαύρους.

20.00: Το… δεύτερο ημίχρονο του διπλού ξεκινάει. Το… κέφι και ο ενθουσιασμός συνεχίζονται. Συνθήματα που παραπέμπουν στα ντέρμπι της πόλης ακούγονται στον αέρα της Θεσσαλονίκης! Όποιος περάσει έξω από το Βικελίδης θα πιστέψει ότι το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πάλι.

19.49: Μοναδικοί απόντες από την προπόνηση οι αδειούχοι Αγκάνθο, Πουλίδο. Θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη την 1η Ιουλίου. Απών φυσικά και ο διεθνής Διούδης. Παρόντες οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Μιχάλης Κύργιας.

19.47: Το πρώτο… γκολ της χρονιάς από ωραία προσπάθεια του Δημήτρη Σουνά με τους… κίτρινους. Το γκολ μπήκε στην εστία που είναι μπροστά στη Θύρα 1 του γηπέδου.

19.40: Το πρώτο διπλό της νέας χρονιάς είναι σε εξέλιξη για τους παίκτες του Άρη! Χωρίστηκαν σε κίτρινους και μαύρους… Η χρονιά ξεκίνησε για τα καλά!

19.36: Ο Χατζηνικολάου φωνάζει τους παίκτες τους δίνει οδηγίες και μοιράζει μπάλες για τις πρώτες ασκήσεις με μπάλα.

19.32: Συνεχίζεται η πρώτη προπόνηση με τον κόσμο να κρατάει ψηλά τον ρυθμό και τον ενθουσιασμό με συνθήματα ενόψει της χρονιάς που ξεκινάει! “Δίπλα σου πάντα εδώ” φωνάζει ο κόσμος και στέλνει το μήνυμα”.

19.22: Προπονείται κανονικά με την ομάδα του Άρη ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

19.20: Δηλώσεις κάνουν για τη νέα σεζόν ο Μπάμπης Οικονομόπουλος και ο Μιχάλης Κύργιας.

19.13: Ο Γιάννης Χατζηνικολάου στο κέντρο του γηπέδου με τον συνεργάτη του Δημήτρη Μπουγιουκλή δίνουν την εντολή για το πρώτο χαλάρωμα των παικτών του Άρη και τα πρώτα… χιλιόμετρα της χρονιάς! Ο ενθουσιασμός στην κερκίδα συνεχίζεται!

19.11: Ανάβουν οι πρώτοι πυρσοί, οι σημαίες κυματίζουν ενώ ένα τεράστιο πανό ARIS SUPER 3 δεσπόζει στη θύρα 2. Ο Χατζηνικολάου τρέχει και φιλάει τον φροντιστή του Άρη, τον Γιάννη, μετά από πολλά χρόνια, τον συναντάει και πάλι στο γήπεδο.

19.04: Οι παίκτες του Άρη βγαίνουν στο χορτάρι και αποθεώνονται από τον κόσμο της ομάδας. Συνθήματα από τους οργανωμένους οπαδούς και χειροκροτήματα από τους χιλιάδες φίλους του Άρη που βρίσκονται στο γήπεδο ενόψει της νέας χρονιάς.

* Ήδη με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως οι Θύρες 2 και 7 του γηπέδου θα είναι ανοιχτές για την προσέλευση του κόσμου. Η παρουσία του αναμένεται να αποτελέσει μια κίνηση στήριξης προς την ομάδα και τα νέα παιδιά, αλλά και τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει. Ήδη ακριβώς στις 7 μ.μ. υπάρχουν περίπου 1.000 φίλαθλοι στο γήπεδο, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται.

Απών λόγω ενός προσωπικού θέματος θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο από την σημερινή πρώτη προπόνηση του Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Αναμένεται εκτός απροόπτου να έρθει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή.

* Υπενθυμίζεται ότι στις 5 μ.μ. έγινε η επίσημη παρουσίαση και των Χατζηνικολάου, Μούτα, Δράμπη.

To Top