Τι έγινε τελικά στο ΟΑΚΑ; Πήγαν για… μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι!

Γίνονται αυτά; Ένα πολύ περίεργο… περιστατικό συνέβη στο ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το to10.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Μια ομάδα κουκουλοφόρων, που αποτελείτο από 20 άτομα, τα οποία δήλωσαν οπαδοί της Ένωσης, βρέθηκε (από το 10ο λεπτό και μετά) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με την ΑΕΛ. Ξεχώριζαν, διότι αφενός φορούσαν full face, είχαν όλοι τους καινούργια κασκόλ που έκανε «μπαμ» ότι όλοι τους τα είχαν αγοράσει λίγο πριν και όλοι τους είχαν μια τσάντα με κλειστά μπουκάλια νερό.

Πήραν θέση στην τελευταία σειρά της θύρας 13 και ήταν κάπως… αποκομμένοι και εκτός κλίματος σε σχέση με τους υπόλοιπους φίλους των «κιτρινόμαυρων». Δεν συμμετείχαν στα συνθήματα, ενώ δεν χειροκροτούσαν τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι, οι υπόλοιποι θεατές της 13, αλλά και αυτοί της θύρας 15 τους θεώρησαν… εξωγήινους.

Για να απομακρυνθούν από το γήπεδο χρειάστηκε η συμβολή του τμήματος της άρσης βαρών της ΑΕΚ, που (ειδικά τελευταία) είναι stand by στο ΟΑΚΑ. Τους πλησίασαν, τους οδήγησαν εκτός του Σταδίου και τους συνόδευσαν μέχρι τον ΗΣΑΠ Ειρήνης, αφού πρώτα τους έβγαλαν φωτογραφίες. Όπως μάλιστα, διαπιστώθηκε ένας από αυτούς είναι γνωστός οπαδός ομάδας του… Βορρά, από την Καλλιθέα και πολλοί εκ των υπολοίπων μιλούσαν ρώσικα!!!

To Top