Τι έγραψαν οι Ολλανδοί για τον Άρη

Το όνομα του Άρη είναι ευρύτερα γνωστό στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και όπως ήταν λογικό έγινε εκτενή αναφορά από τα περισσότερα σάιτ των ομάδων που θα τεθούν αντιμέτωπες με τον «Αυτοκράτορα» στην πρώτη φάση του Γιούροκαπ.

Η ιστοσελίδα της Γκαστέρα χαρακτηρίζει τον Άρη ως «βετεράνο» της διοργάνωσης ενώ κάνει λόγο για τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη. Αναλυτικά τα όσα γράφει η ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας:
“Βετεράνος του Eurocup ο Άρης μπαίνει στην έκτη του συνεχόμενη σεζόν στην διοργάνωση. Αλλά αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ρισκάρει με την δημιουργία ενός νεαρότερου συνόλου το οποίο αν κερδίσει θα επιστρέψει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τα επόμενα χρόνια. Ο ρούκι υψηλού επιπέδου σκόρερ Άντριαν Όλιβερ, ο υποσχόμενος Σέρτζιο Κερούς, ο «έξυπνος» κόμπο γκαρντ, Νταν Μαυραειδής, ο μπλοκέρ Σαμ Μόλντροου και ο Τάσος Δήμας ο σκόρερ από τις μικρότερες κατηγορίες αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο υψηλού κινδύνου και υψηλής ανταμοιβής για τον Άρη. Αλλά αυτό το σύνολο περιβάλλεται από παθιασμένους φιλάθλους και αρκετούς έμπειρους συμπαίκτες που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Μαζί τους λοιπόν βρίσκεται ο πλέι μέικερ, Ντόμινικ Τζέιμς, ο πρώην πρωταθλητής της Ευρωλίγκας Δημήτρης Βεργίνης και ο έμπειρος φόργουορντ, Χρήστος Ταπούτος. Χρειάζεται πολύ δουλειά για να τα καταφέρει ο Άρης αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ενθουσιασμός και η δίψα για διακρίσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους κάθε φορά στο παρκέ”.

To Top