Τι έδειξε η αυτοψία της Πολεοδομίας στο κλαμπ της Ρογκότη

Αυτοψία στις εγκαταστάσεις του κέντρου διασκέδασης «Trois», επί της οδού Ρογκότη, πραγματοποίησε η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό 20 θαμώνων.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάση Παππά, «από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε άδεια δόμησης ή άδεια μικρής κλίμακας εργασιών ή οποιαδήποτε άδεια που να σχετίζεται με τις εργασίες». «Πρόκειται για παρέμβαση που είχε γίνει από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες για να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην κατασκευή. Η κατασκευή ήταν μεταγενέστερη της έκδοσης της άδειας από το Δήμο» είπε ο κ. Παππάς.

Όπως είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, «από την αυτοψία προέκυψε ότι υπάρχει κατάρρευση οροφής η οποία σχετίζεται με πρόσθετα υλικά (καθρέφτες) που τοποθετήθηκαν.

Ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος και πως στο εξής πρέπει να ερευνηθεί το θέμα από την αστυνομία και την εισαγγελία. «Δεν υπάρχει εμπλοκή σε σχέση με άδειες και πολεοδομικές διατάξεις που να σχετίζονται με τις υπηρεσίες του δήμου» σημείωσε.

Πηγή: voria.gr

To Top