Τι “έδειξε” ο Μιλίνκοβιτς: Μέσα Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, αφήνει Ιμπέχ στον πάγκο!

Οι επιλογές ενόψει Παναθηναϊκού είναι μετρημένες για τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Τριανταφυλλάκος, Ηρακλής έχουν ήδη τεθεί νοκ-άουτ, ενώ κάποιοι άλλοι ούτως ή άλλως αποτελούν δεύτερες λύσεις για τον Σέρβο που έχει πάντα στο μυαλό του την τακτική του αντιπάλου.

Ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κληθεί να αγωνιστεί «ανοιχτά» στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης, από την δική του πλευρά θέλει να εκμεταλλευτεί επιτέλους την έδρα το, να ζεστάνει τον κόσμο του και να ανακτήσουν οι παίκτες του την χαμένη τους αυτοεκτίμηση.

Είναι κοινό μυστικό πως  ο Μιλίνκοβιτς έχει παράπονα από κάποιους, όμως αυτό δεν είναι ούτε της ώρας, ούτε το κορυφαίο θέμα που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Έτσι λοιπόν, θα στηριχθεί και πάλι στον βασικό κορμό, σ΄ αυτούς λοιπόν που έχουν στα πόδια τους αγωνιστικά λεπτά, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι διορθωτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η τετράδα της άμυνας θα πλαισιωθεί απο τους Μαργαρίτη, Ψυχογιό, Πουλίδο, Κύργια στη θέση του τιμωρημένου Έλσνερ και Διούδη κάτω από τα δοκάρια.

Στο χώρο του κέντρου υπάρχει για την ώρα το ερωτηματικό για την απόφαση που εκκρεμεί σχετικά την τιμωρία Οικονομόπουλου.

Οι δυο ανασταλτικοί μέσοι θα είναι ο Παπαδόπουλος με τον Νταμαρλή, έχοντας μπροστά τους -στη γνωστή του θέση- τον Ανδρέα Τάτο.

Μεσοεπιθετικά ο Σέρβος προσανατολίζεται στη λύση Σταυρόπουλου αριστερά. Αυτό σημαίνει πως ο Ίμπεχ μένει στον πάγκο «πληρώνοντας» έτσι την κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Ηράκλειο.

Στα θετικά είναι η επιστροφή της αξιόπιστης λύσης Ουντότζι στο δεξί άκρο, με τον Αγκάνθο να αποτελεί την επιθετική αιχμή για τους κίτρινους.

To Top