Τι έκαναν οι 7 προκάτοχοι του Πογιέτ στο ντεμπούτο τους;

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος. Την ερχόμενη Παρασκευή (25/3) ο 58χρονος -που έχει υπογράψει μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023- θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στο φιλικό τεστ με τη Ρουμανία.

Παρολί στο στοίχημα: Συμφέρει τον παίκτη;

Έγινε και επίσημα ο 14ος ξένος προπονητής που αναλαμβάνει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας «κουβαλάει» ένα ιδιαίτερα αξιόλογο βιογραφικό, με παραστάσεις από Αγγλία, Ισπανία και Γαλλία, ενώ το ευρύ ελληνικό κοινό τον θυμάται από την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, τη σεζόν 2015-16. Το θετικό είναι ότι δεν έρχεται σε άγνωστο περιβάλλον, κάτι που θα τον βοηθήσει να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας, ενώ η τακτική του προσέγγιση και το αγωνιστικό στυλ παιχνιδιού του, συμπίπτουν με τα «θέλω» της Εθνικής.

Με αφορμή το φιλικό κόντρα στη Ρουμανία και το ντεμπούτο του Πογιέτ, κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν της Εθνικής μας. Διαβάστε τι έκαναν οι προηγούμενοι προπονητές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ντεμπούτο τους. Παράλληλα, δείτε τις αποδόσεις στις δημοφιλέστερες αγορές για το φιλικό με τη Ρουμανία.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο

 

To Top