ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι έλεγε ο Ντίξον για Άρη και Σανικίτζε πριν τον τραυματισμό

Ο Μάικ Ντίξον της ΑΕΚ μίλησε για την νέα χρονιά και την ομάδα του, ενώ μίλησε και τον φίλο του από την εθνική Γεωργίας Βίκτορ Σανικίντζε εν όψει των αναμετρήσεων με τον Άρη, πριν τραυματιστεί ο καλαθοσφαιριστής του Αυτοκράτορα.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη στο sport-fm:

-Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μονοπωλούν τους τίτλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με εξαίρεση ένα πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2002. Νομίζεις πως η ΑΕΚ μπορεί να μπει ανάμεσά τους;
«Πιστεύω πως έχουμε την ποιότητα για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Είμαι αρκετά χρόνια στην Ευρώπη για να γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίες ομάδες που πρωταγωνιστούν όχι μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και στην Ευρωλίγκα. Θα είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε, αλλά πιστεύω πως κάθε ομάδα μπορεί να χάσει. Αν εμείς πάμε βήμα-βήμα και βελτιωνόμαστε συνεχώς, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ίσως περισσότερα από ό,τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί».

-Στην εθνική Γεωργίας είσαι συμπαίκτης με τον Βίκτορ Σανικίντζε που παίζει στον Άρη (σ.σ. η συνέντευξη έγινε πριν τον τραυματισμό του Γεωργιανού φόργουορντ), μια ομάδα με παρόμοιους στόχους με την ΑΕΚ. Θες να του στείλεις κάποιο μήνυμα;
«Του λέω εδώ και καιρό πως θα τους δώσουμε να καταλάβουν όταν τους αντιμετωπίσουμε (γέλια). Ο Βίκτορ είναι φοβερός τύπος, με πολύ χιούμορ, εξαιρετικός παίκτης κι ανυπομονώ να τον συναντήσω ξανά. Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα και ανυπομονώ για τα παιχνίδια μαζί τους».

To Top