Τι έλεγε ο Στεφανίδης τον Φεβρουάριο: η πρόταση του νέου φορέα και η συνδρομή των 3.000 ευρώ

Το ότι ο Άρης είναι μπροστά σε μια τραγική κατάσταση δεν είναι “σημερινή” διαπίστωση. Η νέα διοίκηση έχει μπροστά της έναν “Γολγοθά”, ο οποίος βέβαια, ούτε εκπλήξεις μπορεί να προκαλεί, ούτε έπεσε με… αλεξίπτωτο στο Χαριλάου.

Η κατάσταση ήταν γνωστή εδώ και μήνες. Στην τελευταία (περιπετειώδη) γενική συνέλευση, στις 26 Φεβρουαρίου, στο Βελλίδειο, από το πάνελ, ο τότε πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, μίλησε για το σχέδιο της “επόμενης μέρας”.

Τι είχε αυτό το σχέδιο;

1. Άμεση αλλαγή διοίκησης στην ΠΑΕ: «γιατί με αυτή τη διοίκηση οδηγούμαστε στη Γ’ εθνική σίγουρα». (σ.σ. η διοίκηση άλλαξε τελικά αφού ο Άρης υποβιβάστηκε…)

2. Δημιουργία ενός νέου φορέα-σωματείου με τη συμμετοχή των επιφανών Αρειανών, με μίνιμουμ συμμετοχής 3.000 ευρώ έκαστος και στόχος να μαζευτούν τα πρώτα 600.000 ευρώ, ώστε να υπάρχει η σχετική άμεση χρηματορροή, χρήματα που θα μετοχοποιηθούν, αλλά θα ανήκουν στο νέο φορέα.  Ο φορέας πρέπει να είναι έτοιμος με το τέλος του πρωταθλήματος. (σ.σ. το πρωτάθλημα τελείωσε, οπότε λογικά πολύ σύντομα αναμένεται να εμφανιστεί στην πράξη ο φορέας…)

3. Με τα χρήματα αυτά θα αναλάβει ο νέος φορέας να γίνουν οι διακανονισμοί με τους πιστωτές, παίκτες, εφορία, μάνατζερ. (σ.σ. λέγεται ότι θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις, αλλά είναι απορίας άξιο, πώς θα γίνουν αυτές χωρίς να έχουν πρώτα εξασφαλιστεί τα χρήματα και ενώ το σχέδιο του φορέα δεν μπήκε σε εφαρμογή…)

4. Ήδη υπάρχουν παράγοντες όπως οι Δασυγένης, Παπαϊωάννου οι οποίοι δήλωσαν ήδη πρόθυμοι να συμμετέχουν. (σ.σ. αναμένεται να γίνουν οι προθέσεις, τελικές πράξεις)

5. Ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα αλλαγής ΑΦΜ. (σ.σ. η οικογένεια του Άρη είναι σε κάτι που συμφωνεί μαζικά!)

6. Σε περίπτωση του απευκταίου σεναρίου περί υποβιβασμού στην Γ εθνική, ισχυρίστηκε ότι αυτή την στιγμή υπάρχει δεδομένο τρίμηνης ειδικής εκκαθάρισης και άμεση άνοδος. (σ.σ. η λύση της Γ’ εθνικής προ το παρόν… “αποκρούεται” από την ΠΑΕ μια τέτοια εξέλιξη. Τουλάχιστον στα λόγια…).

Με απλά λόγια, η διοίκηση Στεφανίδη έχοντας στα χέρια ένα σχέδιο δράσης εδώ και δυο μήνες και ήρθε η δύσκολη και επίπονη ώρα να το εφαρμόσει…

To Top