ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τι έψαχνε ο Άρης, τι είδε και περιμένει από τον Ριντ στο παρκέ

Ο Άρης έψαχνε έναν παίκτη, ο οποίος θα διέθετε κάποια από τα στοιχεία, που είχε ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και που τα στερήθηκε και στερείται, στο διάστημα της απουσίας του Αμερικανού γκαρντ.

Ο πρώην παίκτης της ΕΘΑ Έγκωμης διακρίνεται για το μακρινό του σουτ κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, που τον επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο απόφοιτος του Μισισίπι Στέιτ έδειξε την ικανότητά του στο περιφερειακο σουτ στα 17 παιχνίδια, που φόρεσε τη φανέλα της κυπριακής ομάδας.

Σε 17 αγώνες είχε 52/133 τρίποντα, ποσοστό 39,1%. Πολύ καλά ήταν τα νούμερά του και στα σουτ δύο πόντων, με 70/129 (54,3%), ενώ σουτάρει με καλά ποσοστά και από τη γραμμή των βολών (59/80, 73,8%).

Ο Ριντ δεν είναι σε καμία περίπτωση Γκάλινατ, το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος απέχει πολύ από το ελληνικό. Οι κιτρινόμαυροι, όμως, ευελπιστούν ότι στο πρόσωπο του 24χρονου θα βρουν έναν παίκτη, που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα και θα αναπληρώσει μέχρι ενός βαθμού το κενό του συμπατριώτη του, αποτελώντας μια ακόμη απειλή από την περιφέρεια.

To Top