Τι αλλάζει ο Χατζηνικολάου με Καλλονή! «Κλείδωσε» για δυο, βάζει Καραγκούνη, αποφασίζει για το κέντρο

Τόσο από την δημόσια τοποθέτησή του ενόψει Καλλονής, όσο κι από την διάθεση που έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, οι αλλαγές στο κυριακάτικο παιχνίδι θεωρούνται δεδομένες από τον προπονητή του Άρη.
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παραδέχτηκε πως η εικόνα της ομάδας του στη Ριζούπολη δεν ήταν αυτή που περίμενε για μια πρεμιέρα πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να διορθώσει τις αδυναμίες της. Ο 48χρονος προπονητής έχει εντοπίσει τα σημεία στα οποία θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα έχει πάρει τις αποφάσεις του πλην της θέσης του κέντρου η οποία διεκδικείται από δυο ποδοσφαιριστές.
Ουσιαστικά, οι αλλαγές που ετοιμάζει στο βασικό σχήμα θα αφορούν σε τρεις θέσεις. Στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ο  Ηλίας Σταυρόπουλος, αντικαθιστώντας τον Ιμπέχ καθώς ο Νιγηριανός είναι φανερά ανέτοιμος.
Ντεμπούτο με τους κίτρινους αναμένεται να κάνει ένα από τα τελευταία αποκτήματα των κίτρινων ο Βασίλης Καραγκούνης. Ο 19χρονος θα αντικαταστήσει τον Ανδρέα Ηρακλή στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσο για τους μέσους, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, κάτι που θέτει τον 22χρονο μεσοεπιθετικό εκτός 11άδας.
Δίπλα στους Τάτο, Παπαδόπουλο, θα αγωνιστεί ένας εκ των Οικονομόπουλου, Έλσνερ. Η απόφαση θα ληφθεί από τον Έλληνα προπονητή την τελευταία στιγμή, όπως κι αυτή αφορά στον «φουνταριστό».
Όλα δείχνουν πως ο Μιχάλης Μανιάς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, ωστόσο, μόνο εάν αλλάξουν τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθεί ο Αγγελούδης.
Η υπόλοιπη 11άδα θα αποτελείται από τους παίκτες που άρχισαν το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα.  Δηλαδή, Διούδης, Τσουμάνης, Πουλίδο, Κύργιας, Ουντότζι.
To Top