ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι αναφέρει στην πρόταση του ο Γαλανός: “Στρατιώτες του Άρη, είμαστε εδώ, καμία αντιπαράθεση με κανέναν”

Τη δική του πρόταση-εκδήλωση ενδιαφέροντος κατέθεσε ο Γιώργος Γαλανός. Ο πρώην επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος δηλώνει μέλος μιας πενταμελούς διοικητικής ομάδας, δηλώνει “στρατιώτης” του Άρη, υπογραμμίζοντας ότι δεν επιθυμεί καμία αντιπαράθεση με κανέναν.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην επιστολή του:

ΠΡΟΣ:  Α.Σ. ΑΡΗΣ

             Αλκμήνης 69, Θεσσαλονίκη

ΤΗΛ.:  2310.305.402

FAX.:  2310.305.408

 

Θεσσαλονίκη, 09/07/2015

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε το ενδιαφέρον μας, για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου.

Παρακολουθώντας καθημερινά τα τεκταινόμενα, διαπιστώνουμε μετά λύπης μας, ότι η αγαπημένη μας ομάδας, όχι μόνο έχει χάσει το δρόμο της, αλλά και βρίσκεται τελματωμένη εδώ και μήνες σ’ αυτή την κατάσταση, χωρίς να υπάρχει κάποια διέξοδος για να ξεπεράσει αυτή τη βαθιά κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Εμείς, σαν γνήσιοι στρατιώτες στην ΙΔΕΑ που λέγεται ΑΡΗΣ, δεν μπορούμε να μείνουμε απλοί παρατηρητές…

Για τον λόγο αυτό, σας καταθέτουμε σήμερα, έγγραφη πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν μπαίνουμε σε καμιά διαδικασία αντιπαράθεσης και διαμάχης, όπως γινόταν μέχρι τώρα, στα διοικητικά του ΑΡΗ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ και στη διάθεσή σας, ανά πάσα στιγμή και όποτε μας ζητηθεί, μπορούμε να αναλάβουμε για να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ, εκεί που του αξίζει.

Είμαστε μια 5μελής διοικητική ομάδα και έχουμε έρθει ήδη σε επαφή, με προπονητή, με τεχνικό διευθυντή και με ποδοσφαιριστές αξίας, προκειμένου να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό το αγωνιστικό τμήμα.

Υπενθυμίζουμε ότι, όποια ζημιά έχει πάθει ο ΑΡΗΣ στο παρελθόν , έχει προκληθεί από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες.

Για το καλό του ΑΡΗ, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Γαλανός

To Top