Τι αποφάσισε η επιτροπή του Άρη για την 25η Μαρτίου, ημέρα των γενεθλίων του συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση των τριών που έχουν απομείνει για να «τρέξουν» το θέμα της οργάνωσης της εκδήλωσης για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη.

Έτσι, λοιπόν, οι Χάρης Παπαγεωργίου (εκπρόσωπος ΚΑΕ Άρης), Γιώργος Βένος (εκπρόσωπος ΠΑΕ Άρης) και Κώστας Χαριτωνίδης (εκπρόσωπος Α.Σ. Άρης) συζήτησαν διεξοδικά το τι θα μπορούσε να γίνει εκείνη την ημέρα, βάσει του περιορισμένου χρόνου που έχουν στη διάθεσή τους, πάντα, όμως, με γνώμονα ότι θα πρέπει να γίνει μία γιορτή αντάξια της ιστορίας του συλλόγου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο μία λιτή εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει καταγραφή της ιστορίας των τριών μεγαλύτερων αθλημάτων του συλλόγου (μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ), με σημαντικούς εκπροσώπους και από τα τρία.

Όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης, τον ρόλο του παρουσιαστή αναμένεται να επωμιστεί ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Άρη  τη δεκαετία του ΄70 τόσο στο τμήμα μπάσκετ όσο και σε αυτό του βόλεϊ. Άλλωστε, υπήρξε συμπαίκτης και με τους δύο εκ των τριών της επιτροπής, τους Χάρη Παπαγεωργίου και Κώστα Χαριτωνίδη, και ο ίδιος στο παρελθόν έχει δηλώσει την επιθυμία του να δώσει το παρών, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η επόμενη συνάντηση των τριών έχει οριστεί για το απόγευμα της Τρίτης (11/3) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, όπου και θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

To Top