ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια… ωραία ατμόσφαιρα η Σούπερ λίγκα – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με μια “φωνή”, δεν κρατούν ούτε τα… προσχήματα – Τι αποφασίστηκε

Το Δ.Σ της Super League ολοκληρώθηκε και οι ομάδες συμφώνησαν στην αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων, τη δημιουργία επαγγελματικής διαιτησίας και την αναδιάρθρωση της λειτουργίας της Super League.

Τελικά αποφασίστηκε η αναδιανομή των εσόδων ως εξής: 40% ισομερώς και 60% σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είχαν μια “φωνή”, μια και είναι φανερό ότι δεν κρατούν πια ούτε τα προσχήματα. Ζήτησαν την αναδιανομή των εσόδων με ποσοστά 50%-50%. Με την κοινή πρόταση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ διαφώνησαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Οι ομάδες πλην της συμφωνίας στα τηλεοπτικά έδωσαν ακόμα τα χέρια για επαγγελματική διαιτησία και αναδιάρθρωση της λειτουργίας της Super League.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η ανακοίνωση της Super League: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Αποφασίστηκε η αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων, καταρχήν για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, επί τη βάσει των βασικών αξόνων της «πρότασης των έντεκα ομάδων».
2/ Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής η οποία θα επεξεργαστεί την «πρόταση των έντεκα ομάδων» για τη διαιτησία και θα την επαναφέρει προς έγκριση και εν συνεχεία προς υποβολή στην Ε.Π.Ο.
3/ Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την επεξεργασία και υποβολή προς το Δ.Σ. του συνεταιρισμού, εισήγησης αναφορικά με την αναδιάρθρωση του συστήματος λειτουργίας και διοίκησης  της Super League»
To Top