Τι βλέπουν τα μάτια του Πρίφτη στον Βεζένκοφ πέρα από το… χάρισμα του σουτ!

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και απόλυτα ικανοποιημένο τον Δημήτρη Πρίφτη από τον Σάσα Βεζένκοφ δεν είναι το γεγονός ότι σκοράρει τόσο εύκολα και απλά από μακρινή απόσταση, αλλά το ότι ο πρώτος σκόρερ της Α1 έχει αρχίσει να “ανοίγει” την γκάμα του παιχνιδιού του.

Το σουτ είναι χάρισμα, το οποίο “καλλιεργείται” μέσα από την επανάληψη και την σκληρή δουλειά. Η ολοκλήρωση ενός παίκτη έρχεται όταν μπορεί να απειλήσει με περισσότερους από έναν τρόπο και αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει φέτος ο Βεζένκοφ.

Η προσπάθειά του αποδίδει καρπούς. “Το σουτ είναι χάρισμα. Μη κοιτάτε το σουτ… Δείτε τα άλλα που κάνει”, είπε ο Πρίφτης σε “πηγαδάκι” χθες λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου στο Αλεξάνδρειο, εξηγώντας πως ο παίκτης του έχει καταφέρει φέτος να βελτιώσει την πάσα του, να βάλει το παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, αλλά και να γίνει καλύτερος στο ένας εναντίον ενός. Είναι στοιχεία που παρουσίασε χθες στο παιχνίδι με τον Κόροιβο ο Βεζένκοφ, άλλωστε μοίρασε 5 ασίστ, ιδιαίτερης μπασκετικής ευφυίας οι περισσότερες εξ αυτών.

To Top