Τι γίνεται τώρα με Ευρώπη και 6η θέση

Μετά την πρόκριση… θρίλερ του Ατρομήτου στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ξεκαθάρισαν τα πράγματα σε ότι αφορά την έξοδο στην Ευρώπη και την η 6η θέση της κατάταξης στην Σούπερ λίγκα. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις πλέον για να βγάζει στην Ευρώπη και η 6η θέση;

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 
1. Ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο τελικό της διοργάνωσης του κυπέλλου. H πρόκριση αυτή είναι γεγονός, οπότε το ζευγάρι του τελικού είναι Ολυμπιακός-Ατρόμητος.

2. Μια από τις ομάδες του Παναθηναϊκού και ΑΕΚ να μην πάρουν άδεια.

Με αυτές οι δυο προϋποθέσεις, τότε η 6η θέση οδηγεί στην Ευρώπη.

Σε περίπτωση πρόκρισης του Αστέρα, τότε τα πράγματα θα είχαν μπερδευτεί και θα ήταν ευνοημένη η ομάδα της Τρίπολης, με τη συμμετοχή της ως φιναλίστ στον τελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Από δω και πέρα, γίνεται αντιληπτό, πόσο σημαντική είναι η νίκη την Κυριακή για τον Άρη, ενώ το ιδανικό θα είναι να επιτευχθεί με δυο γκολ διαφορά ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας να υπερέχουν οι κίτρινοι. είναι μονόδρομος με τον ισόβαθμο στην 6η θέση Αστέρα Τρίπολης.

Στη περίπτωση που τον κερδίσει με ένα γκολ διαφορά και οι δύο ομάδες ισοβαθμήσουν στο τέλος, τότε θα δώσουν αγώνα μπαράζ.

Σε ότι αφορά το πώς διαμορφώνονται τα πράγματα διαβάστε εδώ την ενδιαφέρουσα ανάλυση με όλα τα σενάρια  

To Top