ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπαν στο τετ α τετ Θόδωρος και Ειρήνη Καρυπίδη με Σχοινά και Μπουρλά

Χθες στα επίσημα του Κλεάνθης Βικελίδης βρίσκονταν  οι Μαργαρίτης Σχοινάς και Άλμπερτ Μπουρλά που μάλιστα συνομίλησαν με Θόδωρο και Ειρήνη Καρυπίδη.

Αμφότεροι οι προσκεκλημένοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του Άρη κάτι που εξέφρασαν και στον Θόδωρο Καρυπίδη. Μάλιστα, και οι δύο είναι γνωστό ότι είναι οπαδοί του Άρη από τα παιδικά τους χρόνια, ενώ ο Μαργαρίτης Σχοινάς έχει κατακτήσει και το Πρωτάθλημα Ελλάδας με την εφηβική ομάδα των κιτρινόμαυρων το 1979.

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής και ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer μάλιστα σχολίαζαν την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον μεν Μπουρλά να εντυπωσιάζεται από το πόσο τεχνική είναι η ομάδα, ενώ ο Σχοινάς από την άλλη παρατηρούσε την αμυντική λειτουργία των κιτρινόμαυρων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε και με τους δύο άνδρες σχετικά με την ομάδα αλλά και διάφορα άλλα θέματα όπως μάλιστα οι προσκεκλημένοι είχαν και συζήτηση με την Ειρήνη Καρυπίδη για μελλοντικά σχέδια.

Φεύγοντας, ο Άλμπερτ Μπουρλά τόνισε πως ο αποκλεισμός ήταν άδικος ενώ δήλωσε πως θα ξαναπροσπαθήσει να βρεθεί στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν.

To Top