ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι είπε ο Ζουέλα για την αγορά των Τρικάλων

Μετά τον Δημήτρη Μπαταγιάννη, ένας ακόμα παράγοντας παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον για τη διοικητική θέση στην ομάδα των Τρικάλων. Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή, μεταξύ άλλων της Ξάνθης, του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, Φρανκ Ζουέλα, ο οποίος σήμερα είναι ιδιοκτήτης των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97.6, ο κ. Ζουέλα τόνισε τα εξής:

«Ακόμη είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Υπάρχει ενδιαφέρον από την μεριά μας για την ομάδα των Τρικάλων. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή.

Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Υπάρχει ένα σχέδιο, ένα πλάνο και ένα πρότζεκτ με την Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Η ομάδα στα Τρίκαλα μπορεί να βοηθηθεί πάρα πολύ από την Σπόρτιγκ καθώς ανήκουν πάρα πολλοί παίκτες εκεί και δεν μπορεί να παίζουν όλοι όπως και οι παίκτες που είναι στα Τρίκαλα και στην Ελλάδα και να γίνει μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρότζεκτ για μας υπήρχαν ήδη τα Τρίκαλα μπορώ να σας πω.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα καθαρή, ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και έχω δει και ο ίδιος ότι η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο. Μάλιστα όταν ήρθα στα Τρίκαλα πολλοί με θυμήθηκαν σαν ποδοσφαιριστή και μου έκανε ευχάριστη εντύπωση.

To Top