ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι είπε ο Νεντίδης για το Αγροτικός Αστέρας-Άρης

Ο Νίκος Νεντίδης, προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι δεν τον ξαφνιάζουν τα αποτελέσματα του Άρη, εξηγώντας το γιατί, ενώ ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και να κερδίσει ο καλύτερος.  

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

Για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να έχει μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα. Δεν διεκδικούμε την άνοδο αλλά είμαστε στις πρώτες θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνουμε αλλά το να φτάσεις μέχρι την 3η, 4η, 5η θέση είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να τις κρατήσει. Χαιρόμαστε που είμαστε μια ευχάριστη έκπληξη. Το ζητούμενο είναι να κρατήσουμε αυτή τη θέση».

Για το εάν υπάρχει η φιλοδοξία για κάτι παραπάνω: «Δεν είχαμε στόχο τη διεκδίκηση της ανόδου αλλά εάν μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω δε θα πούμε όχι. Προσπαθούμε για το καλύτερο και εάν είναι αυτό γιατί όχι. Είμαστε από τις προνομιούχες ομάδες γιατί έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά αυτό δεν μας τρελάνει, δεν έχουμε τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Θέλουμε να κάνουμε σωστά βήματα και να προχωρήσουμε».

Για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη: «Σίγουρα θα είναι σπουδαίο να κερδίσουμε τον Άρη αλλά έχει μεγάλη διαδρομή το πρωτάθλημα».

Για το εάν υπάρχουν φαβορί στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι τελειωμένα τα Τρίκαλα γιατί έχουν καλό ρόστερ και ικανό προπονητή που έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει πράγματα. Ο ΟΦΗ έχει καλό υλικό και έμπειρο προπονητή, έχουν ρόστερ που θα βοηθήσει στη διάρκεια και για αυτό είναι ένα από τα φαβορί».

Για τον Άρη και τα ατυχή αποτελέσματα του: «Δεν με ξαφνιάζει. Είναι πολύ δύσκολο να νικάς κάθε Κυριακή και για τον Άρη είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί όταν παίζεις με μια ομάδα ιστορική, μια ομάδα φαβορί, ο ποδοσφαιριστής έχει ένα επιπλέον κίνητρο. Αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα για την ομάδα του Άρη. Δεν είναι εύκολο και αυτονόητο να κερδίζει έναν αντίπαλο».

Για το εάν είναι φαβορί ο Απόλλων: «Από τις ομάδες που έχουμε αντιμετωπίσει εμείς θεωρώ ότι η καλύτερη ομάδα ήταν η Λαμία. Η Λαμία ήταν ένα κλικ παραπάνω όταν παίξαμε εμείς μαζί τους».

Για το εάν ο ένας βαθμός που πήρε ο Άρης από τα ντέρμπι, δημιουργεί την ελπίδα ότι μπορούν να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι: «Δεν είναι τίποτα δεδομένο. Πολλές φορές το πρωτάθλημα δεν το δίνουν τα ντέρμπι αλλά τα άλλα παιχνίδια. Θα συμφωνήσω με τον Αναστόπουλο ότι ο πρωταθλητής κρίνεται τον Ιούνιο. Δεν θα είμαστε πιο χαλαροί ούτε εμείς ούτε ο Άρης. Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όποιος είναι καλύτερος ας το κερδίσει».

To Top