Τι είπε ο Σούλης στους παίκτες…

Από το Σάββατο που άπαντες επανήλθαν στις προπονήσεις, ο Σούλης Παπαδόπουλος καταδεικνύει την πρόθεση του να στρέψει την απόλυτη προσοχή όλων στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα.

«Δείτε σαν τελικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Τελικό που δεν γίνεται να κερδίσει άλλος εκτός από σας. Είμαι σίγουρος πως μπορείτε. Είμαι σίγουρος πως θα κερδίσετε αρκεί να το πιστέψετε όσο εγώ» τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του 47χρονος προπονητής.

Αυτό που επιχειρεί καθημερινά κι επανέλαβε στη χθεσινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Νέο Ρύσιο, είναι να μεταφέρει ταυτόχρονα ηρεμία και αποφασιστικότητα στους ποδοσφαιριστές.

Στόχος να απελευθερωθούν από το άγχος και να φτάσουν επιτέλους, στην πρώτη εντός έδρας νίκη τους, στο φετινό πρωτάθλημα.

«Πώς γίνεται να μην εκμεταλλεύεστε αυτή την έδρα, με τέτοια συμπαράσταση; Πώς γίνεται να μην έχετε κάνει μια νίκη εδώ μέσα, απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες που πανηγυρίζουν μόνο και μόνο αν σας πάρουν έναν βαθμό» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του στην πρώτη του προπόνηση, τα οποία επιχείρησε να χρησιμοποιήσει ως «ενέσεις ηθικού» σε μια ομάδα, η οποία ήταν εμφανές ότι είχε έλλειμμα ψυχολογίας.

To Top