Τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια: Ο σεβασμός στην ιεραρχία και το παράδειγμα της επικής ανατροπής των Ελπίδων!

Στην δίωρη ομιλία που έκανε την Πέμπτη ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι γεγονός ότι ίσως για πρώτη φορά φέτος δεν στάθηκε «ασπίδα» στους ποδοσφαιριστές. Ανέβασε πολύ τους τόνους στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να κάνει τους πάντες να συνειδητοποιήσουν τις ευθύνες που τους αναλογούν σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Ο 47χρονος προπονητής δεν έμεινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάλεσε τους παίκτες που δεν έχουν θέση στις πρώτες επιλογές του να προσπαθήσουν να κρατήσουν το κλίμα στα αποδυτήρια.

Μάλιστα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην… ιεραρχία, στην οποία στάθηκε για αρκετή ώρα, λέγοντας πως παίκτες όπως ο Τάτος, ο Αγκάνθο και ο Πουλίδο, δεν γίνεται να έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τους νεαρότερους, ενώ φέρεται να αναφέρθηκε και στο παράδειγμα της Εθνικής Ελπίδων που παρά τις δυσκολίες (έμεινε με εννέα παίκτες), αγωνίστηκε με αυταπάρνηση και έκανε την επική ανατροπή επί της Τουρκίας.
Κλείνοντας μάλιστα υπογράμμισε για τη συνέχεια: «Κάνετε λάθος εάν πιστεύετε ότι έχουμε τελειώσει. Είμαστε ο Άρης και πρέπει να παλέψουμε σαν τον Άρη, για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας».

To Top