Τι ειπώθηκε στη βραδιά της ΚΜΑ: “Μην κυνηγάτε την Λέσχη! Ελάτε να τη γιγαντώσουμε”

Η συνάντηση της Κοινωνίας Μελών Άρη για ακόμη μια φορά πραγματοποιήθηκε στο Aris Sports Cafe με αρκετό κόσμο να δίνει το παρών. Η διάρκεια της ξεπέρασε την μια ώρα όπου το κλίμα σε σχέση με άλλες Δευτέρας ήταν αρκετά ήσυχο, ενώ αρκετές απόψεις ειπώθηκαν για ακόμα μια φορά.

 Την αρχή έκανε ο Άγγελος Μισιρλής λέγοντας:

 “Όπως σας είχαμε αναφέρει, το πολύ σε μία εβδομάδα θα έχουμε το πόρισμα, θα το εξετάσουμε και αμέσως θα δοθεί στο φως της δημοσιότητας. Γίναμε κουραστικοί, το καταλαβαίνουμε ωστόσο έφτασε η στιγμή που περιμέναμε σχεδόν ένα χρόνο”.

 Για τις συναντήσεις που γίνονται στο χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης:

 “Υπάρχουν μερικοί που μας πολεμάνε ανελέητα! Και μάλιστα οι περισσότεροι δεν ξέρουν που “πέφτει” το Χαριλάου, αλλά παρόλα αυτά να κάνουν κριτική στην Λέσχη. Ελάτε να τα συζητήσουμε εδώ, να ακούσουμε γιατί κυνηγάτε ανελέητα τον θεσμό, και να βρούμε τη χρυσή τομή όσοι θεωρείται ότι κάνουμε κάτι λάθος. Δεν είμαστε ούτε λέσια ούτε τσίρκα. Θέλουμε να μεγαλώσουμε την ΚΜΑ και να φτάσει σε σημείο να έχει έσοδα ώστε να βοηθάει το σωματείο”.

 Τέλος ανέφερε: “Όταν πριν μερικά χρόνια γίνονταν πανικός στις συνελεύσεις, ο κόσμος δεν μπορούσε να κάνει κριτική για την διοίκηση. Πλέον πρέπει να καταλάβει ο κόσμος του Άρη ότι θα εκφράζονται όλες οι απόψεις, και δεν θα επικρατεί “χούντα” εδώ μέσα. Είναι στο χέρι μας να γιγαντώσουμε την Παναρειανίδικη αυτή συζήτηση”.

 Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ευθυμιάδης.

 “Για να προχωρήσει η ομάδα μας υφίσταται η ομόνοια. Ο περήφανος λαός του Άρη, πρέπει να αγκαλιάσει και την διοίκηση αλλά και την ΚΜΑ ώστε να κάνουμε βήματα προόδου όλοι μαζί. Θέλει χρόνο ωστόσο ο κόσμος να μας εμπιστευτεί και το κατανοούμε”.

 Συνέχισε λέγοντας: Ένα από τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, είναι το μεγάλο αγκάθι που λέγεται “Άρης-Εμπορική”. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Δ.Σ. της ΚΜΑ ώστε να δρομολογήσουμε το ζήτημα σύντομα. Πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε, η ΠΑΕ δεν έχει καθόλου έσοδα από το μοντέλο αυτό, και το γρηγορότερο δυνατό θα ξεκαθαρίσουν πολλά και με επίσημες ανακοινώσεις σε κινήσεις που θα προβούμε”.

 Για την συνεργασία με τον Ερασιτέχνη: ” Έχουμε κάποια προβλήματα, εξαιτίας της καμμένης γης που άφησαν οι προκάτοχοι. Αύριο μάλιστα, θα έχουμε μία συνάντηση, σε ένα αδελφικό κλίμα για να δρομολογήσουμε κάποιες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε, ότι θα συνεχιστεί αυτή η εγκάρδια συνεργασία και θα λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν από παλαιότερες “αμαρτίες””.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top